Georgia Beauty House

Viziunea și misiunea noastra

Viziunea

Inca din antichitate s-a pus un accent destul de mare pe infrumusetare iar odata cu trecerea timpului, acest lucru nu doar ca s-a pastrat, ci s-a adaptat nevoilor societatii moderne.
S-a dezvoltat astfel o industrie intreaga de produse cosmetice si de infrumusetare, respectiv servicii de infrumusetare si rejuvenare faciala si corporala.
Avand in vedere toate acestea putem spune ca evolutia domeniului beauty va fi una in continua crestere.

Viziunea salonului GEORGIA Beauty House este aceea de a crea un Centru de Infrumusetare si rejuvenare faciala si corporala, bazat pe servicii diverse (frizerie, coafor, machiaj, manichiura, pedichiura, epilare laser, masaj, rejuvenare faciala si corporala), certificate si acreditate, executate intr-un ambient intim, linistit si curat in care se va pune accent pe satisfactia clientului.
In plus fata de cele mentionate se va crea si “Scoala de viata sanatoasa”. Scoala va reprezenta locul in care clientii pot participa la cursuri de instruire in privinta unui mod de viata sanatos, bazat pe o alimentatie naturala, sanatoasa cu un continut de calorii/nutrienti/vitamine/minerale adaptat: sexului, varstei si activitatilor zilnice executate.

Vom adauga cursuri de ingrijire faciala si corporala, privind modul de utilizarea al produselor naturale, de calitate superioara, cu continut mare in elemente benefice epidermei si cu un grad mare de aderarea la epiderma.
Rejuvenarea faciala si corporala se va baza pe tehnologii neconventionale: oxigeno terapie, ultraviolet, hidromasaj, aqua terapie, gama luminii in infrarosu, radiofrecventa, curenti slabi, ultrasunete, inductie magnetica, laser, cryolipoliza, s.a., executate cu cele mai noi echipamente din domeniu. Serviciile ce se vor executa vor fi certificate si acreditate la nivel national si international. 

Cursurile scolii de viata sanatoasa se vor desfasura in spatii generoase, illuminate natural, aerisite ce confera siguranta si liniste cursantului, astfel incat acesta sa poata trai inca de la initiere starea de bine generata de urmarea in tocmai a celor invatate la curs.

Misiunea

Misiunea GEORGIA Beauty House este aceea de-a furniza servicii Profesionale, de Calitate si la Standarde inalte, cu scopul precis de-a satisfice cerintele clientilor Nostri.

Se vor diversifica serviciile actuale ale salonului, adaugand serviciilor de infrumusetare si servicii de rejuvenare faciala si corporala.
Se vor achizitiona astfel echipamente de rejuvenare faciala si corporala ce inglobeaza tehnologii noi de executie cu rezultate rapide. Pe termen scurt (max. 2 ani) toate serviciile executate in cadrul salonului vor fi certificate la nivel national si mai apoi, in anul urmator si la nivel international.

 

Cropped head portrait of young unrecognized redheaded woman holding bottle with organic cosmetic in room indoors

Scoala de viata sanatoasa

Cursurile ce se vor preda la “Scoala de viata sanatoasa”, se vor desfasura in spatii special concepute unor activitati de educare si formare. Se vor pune la dispozitie participantilor material educational si personal pregatit in zona de formare, cu competente pedagogice, ce are pasiune si inclinatii spre acest gen de activitate.

Partea de scoala se va indrepta preponderant pe activitatea practica, salonul fiind pus la dispozitia participantilor. Materialele folosite in cadrul cursurilor vor fi asigurate din magazinul propriu destinat inclusiv vanzarii acestor materiale.  Finalizarea cursurilor se va face prin eliberarea unui certificat de absolvire.
Serviciile executate se vor realiza intr-o locatie noua, adaptata tipurilor de servicii oferite, cu functiuni specifice, acces facil si loc de parcare, locatie ce este in masura sa acorde intimidate, liniste, siguranta si buna-dispozitie clientilor sai.