Georgia Beauty House

Viziunea și misiunea noastra

Viziunea

GEORGIA Beauty House se distinge ca un Centru de Înfrumusețare ce oferă servicii premium, inclusiv tratamente faciale personalizate, consultanță pentru terapii faciale, programe personalizate pentru îngrijirea tenului acasă, machiaj, manichiură, pedichiură, epilare laser, masaj și rejuvenare facială și corporală.

Toate aceste servicii sunt certificate și acreditate, desfășurate într-un cadru intim, liniștit și impecabil, cu accentul pus pe satisfacția clientului.

În plus, oferim oportunitatea de a participa la Școala de Formare Profesională, unde clienții pot urma cursuri specializate în domeniul frumuseții.

Vom introduce cursuri de îngrijire facială și corporală, concentrându-ne asupra utilizării produselor de înaltă calitate, bogate în elemente benefice pentru epidermă și cu rezultate notabile.

Procesul de rejuvenare facială și corporală se va fundamenta pe tehnologii inovatoare, precum mezoporație, hidradermaabraziune, microdermaabraziune, micro-vibrații, carboxyterapie, tratamentul hiperpigmentației, dermapen, epilare laser, și altele, efectuate cu cele mai recente echipamente din domeniu. Toate serviciile prestate vor beneficia de certificare și acreditare la nivel național și internațional.

Cursurile școlii de formare profesională vor avea loc în spații generoase, iluminate natural și bine aerisite, oferind cursanților o atmosferă sigură și liniștită. Acest mediu încurajează o experiență plăcută încă de la începutul cursului, facilitând asimilarea eficientă a informațiilor.

Misiunea

 

GEORGIA Beauty House se dedică furnizării de servicii profesionale de calitate superioară, având ca obiectiv satisfacerea nevoilor clienților noștri.

Vom extinde gama actuală de servicii, includând proceduri de înfrumusețare, rejuvenare facială și corporală. Vom investi în echipamente de ultimă generație pentru rejuvenare facială și corporală, utilizând tehnologii avansate pentru rezultate rapide.

Într-o perspectivă pe termen scurt, toate serviciile salonului vor obține certificare la nivel național, iar în anul următor, și la nivel internațional.

Cropped head portrait of young unrecognized redheaded woman holding bottle with organic cosmetic in room indoors

EDUCATIE - Formare profesionala

Cursurile oferite în cadrul programului de formare profesională se desfășoară în spații special amenajate pentru activități educative și de formare. Participanților li se pun la dispoziție materiale educaționale și personal calificat în domeniul formării, având competențe pedagogice și o pasiune evidentă pentru acest tip de activitate. 

Emfaza școlii se pune în mare parte pe aspectul practic, beneficiind de acces la un salon dedicat. Materialele utilizate în cursuri sunt furnizate din propriul nostru magazin, dedicat inclusiv vânzării acestor materiale. Absolvirea cursurilor este confirmată prin eliberarea unui certificat. 

 Serviciile prestate se desfășoară într-o locație nouă, adaptată diverselor tipuri de servicii oferite, cu funcționalități specifice, acces ușor și facilități de parcare, creând un mediu care să ofere intimitate, liniște, siguranță și buna-dispoziție clienților noștri.