BODY CONCEPT

Totul despre îngrijirea corpului tău

Conceptul corpului

TRATAMENT PROFESIONAL BODY CONCEPT

O gamă largă de tratamente destinate diferitelor părți ale corpului oferă soluții de frumusețe vizate, eficiente și sigure. O metodă de lucru testată, realizată din protocoale de aplicare, formule și masaje funcționale de înaltă performanță, care permit specialiștilor în frumusețe să dezvolte tratamente foarte personalizabile, în funcție de nevoile fiecărui client.

Faza 1

Pregătește corpul pentru următoarele faze cu o acțiune extrem de renovatoare și exfoliantă.

Faza 2

Sinergia substanțelor active și masajul drenează excesul de lichide și conferă corpului o senzație de ușurință imediată.

Faza 3

Remodelează corpul pentru a restabili frumusețea și armonia conturului său, cu manevre învăluitoare și formulă prețioasă.

Faza 4

Întărește pielea și dă un aspect mai ferm zonelor corpului predispuse în mare parte la cădere, învăluind-o cu luminozitate și moliciune.

FORMULE EXCELENTE PENTRU AMELIORAREA IMPERCFECTIUNILOR

Provocate de celulita , adipozitate si piele lasata
Tratamentele Exfoliante
Tratamente autentice, ce nu doar revitalizeaza si ilumineaza pielea, dar au si actiune imediata asupra imperfectiunilor corpului.
poza-body-treatments (1)
Ingrijirea corpului

TRATAMENTELE IMPERFECTIUNILOR SPECIFICE

Metode functionale de combatere a retentiei de apa si celulitei, adipozitatilor localizate, pielii imbatranite si lipsite de tonus :

TRATAMENTE LOCALIZATE

Provocate de celulita , adipozitate si piele lasata

Concentrate asupra zonelor specifice ale corpului: abdomen si fese cu adipozitati si picioare grele, provocate de retentie de lichide.

In ceea ce priveste frecventa tratamentelor, dupa o sesiune introductiva initiala (exfoliere/ detoxifiere ), sunt recomandate sesiuni frecvente intr-o perioada de 2 – 3 saptamani.

O strategie profesionala si personalizata a tratamentelor, o dieta echilibrata, un stil de viata sanatos si utilizarea constanta a unor produse de ingrjire la domiciliu mai sustenabile, garanteaza rezultate naturale, vizibile si indelungate.

body-concept-products

Conceptul corpului

SPECIALIST GEORGIA

Priceperea si empatia, sensibilitatea si profesionalismul, contribuie in egala masura la completarea cercului armoniei corporale, a frumusetii si a unei stari generale de bine . TE SIMTI BINE , ARATI BINE .