Stilizarea sprâncenelor

la nivel de performanta

Ce reprezinta Stilizarea sprâncenelor?

Iți oferim un aspect natural , luminos si îngrijit pentru sprâncenele tale :

Te rog să te uiti in oglinda și să-ți spui ce vezi. Priveste-ti sprâncenele si imagineaza ti cum ai vrea să arate. Poți vedea imaginea chipului tău după sedința de stilizare a sprâncenelor?

Exact acest lucru îl vom face noi pentru tine . Te privim si avem viziunea de a-ți contura trăsăturile feței într-un mod armonios, care să te pună în valoare .
Prin STILIZARE respectăm forma naturală a sprâncenelor, folosim tehnicile invățate si ținem cont de dorințele tale .

Sprâncenele sunt un element esențial al frumuseții, având un impact major asupra expresiei noastre.
Tehnica constă în smulgerea cu penseta a firelor de păr de la rădăcină, în direcția creșterii. Folosirea pensetei aduce precizie pentru a crea exact liniile și forma dorită. Nu folosim sabloane și știm că doar cu penseta putem crea sprâncene unice așa cum este fizionomia fiecăruia.

sprancene perfecte

Biotatuajul henna

O tehnică de stilizare a formei sprâncenelor prin vopsire, fiind o procedură 100% noninvazivă şi nedureroasă. Henna pigmentează pielea şi astfel golurile din sprânceană sunt acoperite, rezultatul fiind semipermanent (aprox. 6 săptămâni, în funcție de tipul de ten). 

sprancene perfecte

Laminarea sprancenelor si genelor

Laminarea genelor este o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare și hrănire a genelor naturale, iar laminarea sprâncenelor le face mai dese și bine definite.
Procedura are beneficii 2 în 1, fiind o metodă de înfrumusețare, dar și de tratament, iar rezultatul durează între 5-7 săptămâni.
Nicio grijă, vei putea utiliza produsele de machiaj imediat după ziua tratamentului.
Te așteptăm cu drag în cadrul salonului GEORGIA Beauty House!

Produse recomandate pentru machiajul sprâncenelor