Politica De Livrare

LIVRARE

Livrarea produselor noastre se face prin intermediul firmei de curierat CARGUS SRL, la adresa indicată în formularul de comandă. După plasarea comenzii, veți primi un e-mail referitor la livrarea produsului comandat, iar în cel mai scurt timp vom pregăti și vom expedia comanda dvs. Plata produselor se efectuează prin ramburs la sosirea coletului sau online înainte de finalizarea comenzii prin intermediul platformei https://netopia-payments.com

Online cu card bancar prin Netopia Payments

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Timp de livrare: 3-5  zile lucrătoare

Pentru mai multe informații referitoare la comenzi și livrare, nu ezitați să ne contactați printr-un e-mail la contact@georgiabeautyhouse.ro sau telefonic la +40 747.637.154 

COST TRANSPORT – 20 lei

Acest cost se adaugă la costul final al produselor comandate.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.