Politica De Retur

RETURNAREA PRODUSELOR

In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, aveti dreptul de a va retrage din contractul de vanzare, returnand produsele cumparate, intr-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia fizica a acestora (personal sau prin intermediul altei persoane indicate de catre dvs., alta decat transportatorul), fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati.

Datele pentru efectuarea returului sunt: GEORGIA BEAUTY HOUSE SRL , STR. POET VASILE CARLOVA NR.17 , 550017,  SIBIU 

CONDITIILE REFERITOARE LA PRODUSUL RETURNAT

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat:

– produsul sa aiba etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original (daca a fost emis de producator/ distribuitor) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

– deasemenea acesta trebuie sa aiba toate componentele, accesoriile, inclusiv manual de utilizare si certificate de garantie;

-produsul trebuie sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport

PRODUSE CARE NU SUNT ACCEPTATE LA RETUR

– produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au  fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare

 – produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, produsele carora le lipsesc accesorii   etc.

 – produse cosmetice si de ingrijire personala daca au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sanatatii clienților sau din motive de igiena.

DIMINUAREA VALORII PRODUSELOR RETURNATE

Va rugam sa aveti invedere ca purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs..

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, produs utilizat, accesorii lipsa, produsul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita si retine o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial, dupa caz, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom retrimite produsul catre acesta, cheltuielile de livrare in acest caz fiind in sarcina Cumparatorului.

Deoarece, in cazul vanzarilor la distanta Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica bunurile inainte de incheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. 

 

Accesoriile (manuale de utilizare, cabluri etc.) aflate in cutia produsului precum fac parte integranta din bun. Ca urmare, cumparatorul are obligatia atunci cand isi exercita dreptul de retragere din contract sa il returneze in ambalaj nedeteriorat, protejat prin infoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch si impreuna cu toate accesoriile acestuia.

Bunurile returnate ce prezinta urme de uzura (pete, zgarieturi, indoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand  costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, inlocuire a eventualelor piese deteriorate si aducere la o forma comerciala in vederea vanzarii ca produs Reconditionat / Resigilat. Valorea finala se stabileste in functie de valoarea pieselor ce trebuie inlocuite si a manoperei de reconditionare sau ca diferenta dintre valoarea initiala a produsului nou si valoarea de revanzare a produsului folosit.

Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor este in responsabilitatea cumparatorului. De ex. din pretul total al produsului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii produsului in proportie de 5%-50% din valoarea initiala a produsului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparatorului la receptionarea bunurilor returnate.

 

Anterior returnarii produselor, va rugam sa ne notificati aceasta intentie, prin trimiterea unei cereri neechivoce in acest sens, pe e-mail la urmatoarea adresa: contact@georgiabeautyhouse.ro 

In cazul retragerii din contract, Societatea va returna contravaloarea produsului pentru care cumparatorul s-a retras din contract, mai putin costurile livrarii, in cel mult 14 de zile calendaristice de la data primirii de catre Societate a anuntului de retragere din contract (a intentiei de returnare a produsului).

Rambursarea contravalorii produselor se va efectua prin virament bancar pentru aceasta va rugam sa ne indicate contul IBAN in care doriti returnarea contravalorii produsului.

Cumparatorul va suporta toate costurile direct legate de returnarea produselor.